CONFORTTA - Pressupost online de portes i finestres de PVC.
Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Novetats

Confortta us desitja un bon nadal i un feliç any nou

Confortta us desitja un bon nadal i un feliç any nou

17/12/2013

Tal com mana la tradició, en un pessebre hi ha d'haver-hi el nen Jesús, Sant Josep, la Verge Maria, un bou, una mula i els tres mags d'orient. És per això que aquest any us hem dissenyat les figures de Melcior, Gaspar i Baltasar.

[Més informació]

Totes les vivendes hauran de tenir el certificat d'eficiència energètica

Totes les vivendes hauran de tenir el certificat d'eficiència energètica

02/01/2013

Els edificis de segona mà que es posin a lloguer o a la venda hauran de tenir a partir d'aquest 2013 una certificació energètica com ja disposen els immobles de nova construcció.

[Més informació]

Confortta us desitja un bon nadal i un feliç any nou

Confortta us desitja un bon nadal i un feliç any nou

19/12/2012

En motiu de les festes nadalenques us hem dissenyat un original pessebre on petits i grans poden participar en la seva construcció.

[Més informació]

Confortta Sonòmetre la primera aplicació per Android

Confortta Sonòmetre la primera aplicació per Android

17/12/2012

Confortta Sonòmetre la primera aplicació per Android realitzi una medició acústica de la seva llar i comprovarà a quan de soroll està exposada la seva família.

[Més informació]

El concepte CONFORTTA ja és una marca registrada

El concepte CONFORTTA ja és una marca registrada

07/11/2012

El concepte CONFORTTA neix de la idea de produir un tancament de pvc de màxima qualitat per la seva llar. A partir de l'excel·lència dels perfils de Kömmerling i els ferratges G-U i d'altres referències, amb el mateix criteri de qualitat, ens permeten garanti el màxim confort, seguretat, aïllament tèrmic i/o acústic.

Vacances d'estiu tranquil·les i segures

Vacances d'estiu tranquil·les i segures

28/05/2012

CONFORTTA - Portes de PVC Kömmerling · Seguretat, confort i tranquil·litat. Aquest estiu volem que gaudeixi de les seves vacances amb la tranquil·litat de saber que la seva llar i els seus estan ben protegits. Col·locació de porta d'entrada de pvc Kömmerling amb ferratges de seguretat només 1480€

[Més informació]Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar