Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Aïllament acústic

Aïllament acústic: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

L'aïllament acústic és un dels trets principals que descriu el confort en la llar. Les portes i finestres de PVC Veka et garanteixen una gran sensació de tranquil·litat dotant al teu habitatge del millor aïllament davant els sorolls que procedeixen de l'exterior (tràfic, avions, etc.).

Has de saber que el soroll de l'exterior que perceps en la teva llar es transmet fonamentalment de dues formes:

Difracció: El so incideix sobre els elements que separen dos espais, com a portes i finestres, i fa que aquests elements vibrin, transmetent aquesta vibració a l'interior.

Filtració: El so senzillament es cola a través d'orificis i obertures. Per això, a més de la importància de la utilització de vidres pensats per millorar l'aïllament acústic, és molt important la qualitat dels materials i components utilitzats en la fabricació de la finestra, tals com perfilería, ferratges, juntes... Tots i cadascun d'aquests elements han estat científicament estudiats per Veka per aconseguir els màxims nivells d'atenuació acústica.

En la següent taula es poden veure els efectes d'un adequat aïllament acústic. Utilitzant les portes i finestra de PVC Veka la sensació de soroll a l'interior de l'habitatge seria aproximadament 16 vegades menor que el soroll exterior. Aquests valors poden fins i tot superar-se canviant el vidre estàndard per un especial per a l'aïllament acústic.

Catàleg d'aïllament acústic: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.
Reducció de decibels   Sensació auditiva
10db 1/2 del soroll
20db 1/4 del soroll
30db 1/8 del soroll
40db 1/16 del soroll
50db 1/32 del soroll

L'aïllament acústic obtingut amb la utilització de portes i finestres de PVC Veka millora de manera considerable el que s'aconsegueix amb fusteries d'alumini amb trencament de pont tèrmic. O dit d'una altra manera, per aconseguir el mateix nivell d'atenuació acústica, les fusteries de PVC Veka permeten una reducció en l'espessor del vidre. És suficient un doble vidre de dues làmines de 4mm amb càmera de 12mm (4/12/4) per superar l'aïllament acústic que s'aconsegueix amb una finestra d'alumini trencament de pont tèrmic amb igual càmera i vidre exterior de 6mm (6/12/4). Per això, podem dir que les portes i finestres amb PVC Veka són 25% més eficaces en aïllament acústic.

D'altra banda, l'estabilitat estructural d'una fusteria de PVC Veka, assegura un manteniment de l'estanqueïtat necessària per no modificar la seva capacitat d'aïllament. Tot això, unit a la hermeticitat de les cantonades assolida mitjançant un procés de soldadura, garanteix les millors condicions d'aïllament acústic.

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar