Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Micro-ventilació

Micro-ventilació de les portes i finestres de PVC Veka Kömmerling amb ferratge GU-BKS, Roto, Winkhaus, Aubi, Sigenia: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

La micro-ventilació és un dispositiu integrat en el ferratge del tancament que permet una posició de ventilació fixa i estable. Aquest mecanisme consta d'un tancador.
El disseny especial del tancador fa que en tancar la cremona, la fulla es posicioni de manera que quedin les juntes sense presionar, la qual cosa permet una ventilació controlada de l'estada que compleix amb els cabals de ventilació mínims exigits pel codi tècnic de l’edificació CTE.
La micro-ventilació és aplicable tant en portes i finestres de PVC Veka oscil·lobatents com a practicables.

Aquest innovador sistema destaca pels seus importants avantatges a nivell econòmic, tèrmic, acústic, estètic i seguretat en relació als airejadors:

- Avantatges tèrmics i acústiques: La micro-ventilació possibilita el tancament total del tancament una vegada airejada l'estada. Això permet que la finestra recuperi les seves propietats acústiques i tèrmiques originals, disminuïdes substancialment per qualsevol sistema de ventilació.

- Avantatges econòmics: Suposa un estalvi econòmic de fins a un 95% enfront dels airejadors.

- Avantatges estètics i seguretat: En tractar-se d'un dispositiu integrat en el ferratge del tancament aquest roman ocult a l'usuari en tot moment i manté el nivell de seguretat WK2.

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar