Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Kömmerling Eurofutur. La finestra Kömmerling dels teus somnis Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Kömmerling. Finestra de PVC Kömmerling, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Kömmerling, estalvia energia, estalvia diners.

Empresa

Empresa: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

CONFORTTA és una empresa catalana de nova creació en el món del tancament que neix amb esperit jove i emprenedor però amb un personal altament qualificat i amb més de 25 anys d’experiència.

Professionalitat, rigor i eficiència son trets de la nostra identitat. Oferim als nostres clients la qualitat irrenunciable de la nostra marca, la garantia de fer possible qualsevol configuració i la confiança d’estar en mans d’experts dins del sector.

És característica la gran implicació en cada projecte on estudiem i assessorem a cada client segons les necessitats del mateix, estètica, seguretat, aïllament tèrmic i/o acústic, per aconseguir una llar més eficient, saludable i acollidora.

Per garantir el màxim estalvi energètic només confiem en marques líders com Veka, Kömmerling, G-U BKS, Guardian Sun, Climalit, Würth, Somfy. Totes elles amb segells de qualitat AENOR, ISO i marcatge CE, que certifiquen un producte final immillorable, no només complint amb la normativa vigent del codi tècnic de l’edificació sinó que la supera amb escreix.

Cada encàrrec és un repte enfocat en aconseguir la completa satisfacció del client.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic
08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)
647 106 198
679 623 550
Pujar