Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Corredisses de PVC Veka Ekosol 70mm

Corredisses de PVC Veka Ekosol 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

El sistema de perfils Veka Ekosol per a finestres i portes corredisses, disposa de 3/2 càmeres (marc/fulla) i 70 mm de profunditat. Un acurat disseny que combina altes prestacions d'aïllament tèrmic i acústic, juntament amb un acabat estètic de línies estilitzades, aconseguint el millor confort i estalvi energètic.

Els perfils de marc, fulla i travesser, gràcies a la seva gran resistència, alta estanqueïtat i llarga vida útil, permeten fabricar elements de grans dimensions.

L'ampli i resistent galze permet la col·locació de vidres de fins a 28mm, permetent així una elevada atenuació acústica i un important aïllament tèrmic.

Catàleg de corredisses pvc VEKA Ekosol 70mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de corredisses de PVC VEKA Ekosol 70mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Vídeo de corredisses de PVC VEKA Ekosol 70mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.
Pressupost online de corredisses de PVC VEKA Ekosol 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Corredisses elevables de PVC Veka Slide 170mm

Corredisses elevables de PVC Veka Slide 170mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

El sistema d'elevadora corredissa Veka Slide de 70mm de profunditat de fulla, respon a la necessitat de combinar un sistema que permeti fabricar elements de grans dimensions, amb les més altes prestacions tant tèrmiques com acústiques. Així, l'habitual idea que grans obertures són sinònim d'importants pèrdues d'energia, queda obsoleta. ja que Veka Slide contribueix amb l'estalvi d'energia.

Així, la nova elevadora corredissa Veka Slide, gràcies a les seves cinc càmeres i les seves fulles de 70mm de profunditat, aconsegueix una transmitància de tan sols 1,56 W/m²K, i possibilita el la col·locació de vidres de fins a 42mm de gruix. Un aïllament eficient reforçat pel trencament de pont tèrmic inclosa en els reforços dels perfils i la sabata inferior.

Els perfils de fulla un 10% més esvelts que el sistema anterior, permeten el màxim aprofitament de la llum, i li proporcionen un aspecte elegant. A això se suma un nou marc sense ranures, que permet eliminar així els perfils complementaris, aconseguint una òptica més elegant i facilitant la neteja de l'element.

Catàleg de corredisses elevables PVC VEKA Slide 170mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de corredisses elevables de PVC VEKA Slide 170mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Vídeo de corredisses elevables PVC VEKA Slide 170mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.
Pressupost online de corredisses elevables PVC VEKA Slide 170mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Colors i acabats

Blanc Gris Antracita Gris Plata Colors lacats carta RAL
Blanc *Gris Antracita *Gris Plata
Caoba Embero Nogal
Caoba Embero Nogal
Sapelli Verd Pi  
Sapelli Verd pi   Lacats carta RAL
Característiques dels vidres Climalit Guaridan

Vidre

Sense un bon vidre no existeix una bona finestra, és per això de la importància a l'hora de l'elecció del vidre per aconseguir una completa harmonia. Al cap i a la fi, és el benestar diari i el màxim estalvi energètic el que estem buscant.

Existeix una àmplia gamma de vidres, tant en doble vidre com en laminat, per aconseguir el major aïllament tèrmic, acústic, control solar i seguretat segons les seves necessitats.

[Més informació]

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar