Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Aïllament tèrmic

Aïllament tèrmic: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Les portes i finestres de PVC Veka tenen una conductivitat tèrmica de 0.17W/mºK, la qual cosa ho converteix en un material 1.100 vegades més aïllant que l'alumini, la conductivitat tèrmica del qual és de 203W/mºK. Aquesta característica, unida a un disseny rigorós dels perfils, amb el seu interior de càmeres separades per parets que eviten la transmitància tèrmica per convecció, garanteix un 100% d'efectivitat.

D'altra banda, en perdre considerablement menys energia redueixen la formació de condensacions.

D'aquesta manera les fusteries de PVC Veka presenten un comportament tèrmic òptim, fins al punt que poden reduir el consum energètic d'un edifici en més d'un 37% en comparació de les d'alumini amb trencament de pont tèrmic de 12mm, i en més d'un 50% amb les de trencament de pont tèrmic de 4mm. Poden fins i tot reduir en un 15% el consum respecte a les fusteries de fusta.

Amb tot això, les fusteries de PVC Veka asseguren el compliment de les limitacions de transmitància tèrmica i condensació interior de portes i finestres establertes en el Codi Tècnic de l'Edificació segons les zones climàtiques, fins i tot en les condicions més severes.

*Font: UNE-EN ISO 10077. ACV Finestres, UPC

Estudi Universitat Politècnica de Catalunya comparativa de portes i finestres de PVC, Alumini i Fusta: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Vidre intel·ligent

L'ús de Guardian Sun en les finestres de PVC Veka li permetrà gaudir de la llum solar amb una agradable sensació de benestar durant tot l'any, sigui quina sigui la temperatura.

Un vidre que combina màxima transparència, control solar i aïllament tèrmic perquè estalviï fins a un 40% en aire condicionat a l'estiu i un 60% de calefacció a l'hivern. [Més informació]

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar