Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Seguretat i resistència

Seguretat i resistència de les portes i finestres de PVC Veka Softline 70mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

En instal·lar una finestra amb sistemes de PVC també està invertint en la seva seguretat.

El PVC és un material per naturalesa molt dur i gràcies a les seves modificacions realitzades en la seva fórmula molecular, se li dota ja en la seva fase de fabricació d'una gran resistència a l'impacte, garantida per nombroses proves de laboratori.

A més de la seguretat i resistència pròpia dels perfils, a l'hora de fabricar les finestres, els perfils es reforcen amb perfils interns d'acer.

La seva capacitat de resistència als cops es fa particularment patent en les cantonades, on els perfils van soldats tèrmicament sense cola o cargols.

El resultat final d'aquesta soldadura és una unió molt homogènia, sense fissures, d'una sola peça, la qual cosa suposa una millora tant mecànica com a estètica.

Els perfils de PVC disposen d'un segell "protecció anti-robatori", certificat per la "EF-2" del Instituts Für Fenstertechnik, a Alemanya. En comportament davant el foc són classificats com M1 "difícilment inflamable i auto-extinguible segons la norma UNEIX 23 727.

Les portes i finestres de pvc que comercialitzem incorporen ferratges GU-BKS, Roto, Wink-Haus, Aubi i Sigenia amb capacitat d'atorgar obertures i tancament hermètic excel·lent sense restringir la seguretat ja que es col·loquen de forma perimetral i son d'acer inoxidable amb diversos punts de tancament de seguretat amb forma de xampinyó i anti-palanca, al seu torn els tancadors on han d'enganxar aquests tancaments són tancadors de seguretat anti-palanca.

Una adequada elecció en el vidre, converteixen les finestres de Confortta en realment segures.

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar