Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Portes de garatge seccionals

Porta de garatge seccional: CONFORTTA - Seguretat, confort, aïllament tèrmic i acústic.

La porta de garatge seccional és un sistema d'obertura vertical sense sortida a l'exterior que permet un màxim aprofitament de l'espai.

Característiques

Incorpora un panell termo-aïllant de 40mm amb un nucli de poliuretà injectat lliure de CFC per proporcionar un alt coeficient d'aïllament tèrmic i acústic, amb doble xapa d'acer de tipus acanalat horitzontal o en disseny emmarcat amb acabats de textura gofrada, imitació fusta o color lacat a escollir que fan d'ella una porta molt elegant.


Les juntes en tot el perímetre per una estanqueïtat perfecte acompanyades de les rodes amb eix d'acer i rodament a boles proporcionant un funcionament suau i silenciós.

La combinació de marcs, guies, accessoris d'unió d´acer galvanitzat amb les molles de torsió per a compensar el pes de l'acer de primera qualitat garantitzen un funcionament còmode, segur, de llarga durada i mínim manteniment.

La porta seccional es fabrica a mida tan a l'ample com a l'alt ajustant-se exactament a les necessitats de cada vivenda.

Catàleg de portes de garatge seccionals: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de portes de garatge seccionals: CONFORTTA - Seguretat, confort, aïllament tèrmic i acústic Vídeo de portes de garatge seccionals: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.
Pressupost online de portes de garatge seccionals: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Accessoris

Disposem dels següents complements per ajustar-nos a les seves necessitats:

  • Finestreta de polimetacrilat doble transparent.
  • Reixeta de ventilació embutida.
  • Panells amb vidre construits amb perfils d’alumini lacat blanc.
  • Funcionament automàtic mitjançant accionador amb receptor i comandament a distància, amb sistema d’il.luminació independent, regulació de la sensibilitat, etc.
  • Pany o passador a l’interior.
  • Porta practicable peatonal incorporada o lateral independent amb panelat a joc amb la porta seccional.

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar