Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Finestres de PVC Veka Softline 70mm

Perfils de finestres de PVC Veka Softline 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Sistema de perfils de disseny suau i arestes arrodonides per a finestres i portes balconeres practicables o oscil·lobatents de 70mm de profunditat i 5 càmeres interiors en fulla i marc. Els perfils de marc, fulla i travesser, gràcies a la seva gran resistència, alta estanqueïtat, fàcil elaboració i llarga vida útil, permeten fabricar elements de grans dimensions.

L'ampli i resistent galze permet la col·locació de vidres de fins a 42 mm en qualsevol tipus de fulla, que al costat del seu eix de ferratge de 13mm permet la col·locació de tancadors de seguretat cargolats al reforç metàl·lic.

El Sistema Softline Doble Junta 70 mm és la solució ideal per a obra nova i renovació, tant d'habitatges com a hotels o edificis públics, per la seva adaptabilitat en formes i colors.

Gràcies a les seves 5 càmeres està especialment indicat per a climes extrems tant per fred com per calor, generant un estalvi energètic anual superior al 25% en el cost de climatització, gràcies a una transmitància tèrmica de només 1,3 W/m2K.

La seva moderna estètica permet materialitzar els desitjos de l'arquitectura moderna i la possibilitat d'usar manilla centrada en una finestra de 2 fulles amb només 112mm de secció central.

A més, es complementa amb més de 400 perfils auxiliars Veka per donar solució a tot tipus de tancament.

Els sistemes de perfils per a finestres oscil·lobatents Softline Doble Junta 70 mm estan disponibles en una àmplia gamma de textures de fusta i colors llisos.

Catàleg de finestres PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de finestres de PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Vídeo de finestres PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.
Pressupost online de finestres PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Colors i acabats

Blanc Gris Antracita Gris Plata Colors lacats carta RAL
Blanc *Gris Antracita *Gris Plata
Caoba Embero Nogal
Caoba Embero Nogal
Sapelli Verd Pi  
Sapelli Verd pi   Lacats carta RAL
Característiques dels vidres Climalit Guaridan

Vidre

Sense un bon vidre no existeix una bona finestra, és per això de la importància a l'hora de l'elecció del vidre per aconseguir una completa harmonia. Al cap i a la fi, és el benestar diari i el màxim estalvi energètic el que estem buscant.

Existeix una àmplia gamma de vidres, tant en doble vidre com en laminat, per aconseguir el major aïllament tèrmic, acústic, control solar i seguretat segons les seves necessitats.

[Més informació]

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar