Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Vidres

Vidre monolític

Vidre càmara

Vidre llaminat

Vidre monolític Vidre càmara Vidre llaminat
Aquests vidres s’instal·len en finestres de menor qualitat o corredisses tradicionals i no es recomanen en les portes i finestres amb perfils Kömmerling per les seves escasses propietats aïllant Format per dos peces de vidre separades per una cambra d’aire que augmenta l’aïllament tèrmic. Resultat de l’unió de dos o més plaques de vidre, intercalant entre elles una o més làmines de polivinilbutiral d’un mm que reforça la resistència del vidre.

Vidre acústic

Vidre baix emissiu

Vidre filtre solar

Vidre acústic Vidre baix emissiu Vidre filtre solar
El major espessor d’un dels vidres millora l’aïllament acústic, també l’ús d’un polivinilbutiral acústic fa que a les propietats de seguretat dels vidres llaminats li sumem la reducció acústica. Els vidres de baixa emisivitat fonamenten la reducció de la emisivitat de la superfície del vidre en un doble acristallament per mitjà de capes amb contingut de plata, que és el que té menys emisivitat de tots els metall. Evita l’escalfament i minimitzar les despeses d’aire condicionat. Filtra els rajos solars segons la seva longitud d’ona. La radiació calorífica es reflecteix, mentre que la llum natural penetra als edificis sense obstrucció.

Vidre capa selectiva

Vidre intel·ligent capa selectiva Vidre de capa col·locat en la cara (#2) d’un vidre aïllant que, amb un nivell alt de transparència i poca reflexió externa, permet aconseguir un alt nivell d’aïllament tèrmic i un baix factor solar.

[Més informació]

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar