Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Cuidem del Medi Ambient

Cuidem del medi ambient: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Però els avantatges del PVC no acaben quan l'aplicació esgota la seva vida útil. El PVC és un material molt fàcil de reciclar, permetent posar-ho una vegada més en servei en diverses aplicacions tan variades com un simple jersei o terres de viníl d'alta resistència.

Realitzant assajos cíclics d'envelliment accelerat, reciclatge i transformació, s'ha determinat que després de 7 cicles el PVC reciclat comença a reduir les seves característiques mecàniques, però lluny d'arribar a ser un material inservible.

En el cas de la finestra, si considerem una vida útil mitjana de 50 anys, temps marcat per la obsolència de l'edifici i no per la finestra, la reutilització del PVC de sigui de un tancament pot prestar servei sense minvament de prestacions durant 350 anys, temps que triga a créixer un sol arbre de fusta de qualitat.

Però el reciclatge de finestres de PVC no és alguna cosa teòric. VEKA, pionera en el sector amb el seu compromís de respecte mediambiental, compte des de 1994 amb una planta de reciclatge de finestres *Behringen (Alemanya) amb una capacitat de reciclatge integral de 30 tones de finestres per hora.

La tecnologia de reciclat amb la qual opera aquesta planta ha estat completament desenvolupada per VEKA i és un exemple del bon fer, com ho va posar de manifest la Direcció general XIII de la Comissió Europea (Mediambiental) durant una visita a les instal·lacions.

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar