Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Realitzem reparacions i manteniments de portes i finestres de PVC

Realitzem reparacions i manteniments de portes i finestres de PVC: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

CONFORTTA ofereix un servei especialitzat en la reparació i manteniment de portes i finestres de PVC Veka, Kömmerling, Finstral, Schüco, Rehau, Kbe, Deceuninck, Alphacan, Salamander, etc.

El nostre equip tècnic amb més de 25 anys d'experiència en el sector pot donar servei des de les nostres instal·lacions o bé in-situ en el domicili dels nostres clients.
Oferint la millor solució o si s'escau la substitució de peces de ferratges G-U BKS, Winkhaus, Aubi-Sigenia, Roto, etc.

Especialistes en reparacions

 • Abatibles de PVC
 • Practicables oscil·lo-batents de PVC
 • Corredisses de PVC
 • Corredisses oscil·lo-paral·leles de PVC
 • Plegables de PVC
 • Corredisses elevables de PVC
 • Pivotants / basculants de PVC
 • Portes d'entrada de PVC

Manteniment de les portes i finestres de PVC

Tot i que les portes i finestres de PVC no necessiten un manteniment especial, si que cal cuidar-les adequadament, seguint uns senzills passos:

 • Si encara ho portés, retiri el film que protegeix els perfils abans de tres mesos. La seva finalitat és protegir-lo d'esgarrapades i cops durant el transport i manipulació de les finestres.
  Si ho deixa posat, amb el temps es cristal·litzarà i serà difícil la seva eliminació.
 • Netegeu el marc i la fulla amb un drap, aigua i sabó. No utilitzeu fregall ni productes agressius o que continguin dissolvents.
  També es poden utilitzar productes específics per a la neteja dels perfils.
 • Els vidres es netegen perfectament amb aigua tèbia i sabó. També es pot fer ús de productes específics per a vidres. No utilitzeu mai fregall ja que podria ratllar la superfície.
 • És recomanable greixar la ferramenta almenys un cop l'any amb oli adequat per prevenir el deteriorament dels mecanismes del tancament.
 • En cas de fulles corredisses és important tenir cura regularment de la neteja dels rails. Es poden netejar igual que els marcs i vidres.
CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar