Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Portes de PVC Veka Softline 70mm

Perfils de porta d'entrada de PVC Veka Softline 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Sistema practicable per a portes de carrer de nou disseny amb línies suaus i arestes arrodonides que s'adapta perfectament al gust i l'estètica dels nostres dies, tant per a obra nova com a renovació.

Els perfils de marc i fulla, gràcies a la seva gran resistència, alta estanqueïtat i fàcil elaboració permeten fabricar fulles de gran solidesa per a accés a habitatges.

El doble anell perimetral de juntes de EPDM/TPE-PCE col·locades sense interrupció en el marc i la fulla permeten aconseguir alts valors de permeabilitat a l'aire, estanqueïtat a l'aigua i resistència al vent.

El galze de la fulla permet la col·locació de panells de porta de fins a 42 mm d'espessor.

La porta de carrer VEKA, es distingeix per la seva gran estanqueïtat gràcies al conjunt de perfil de fulla, junta inferior i sabata d'alumini.

Aquest sistema de perfils ha estat dissenyat per permetre la seva utilització amb els panys normals o de seguretat existents al mercat.

El sistema Softline de portes de carrer és totalment compatible amb més de 400 perfils auxiliars VEKA per donar solució a tot tipus de tancament.

De disseny modern, alta resistència i bellesa, la porta de carrer VEKA embelleix l'entrada de la seva casa.

Catàleg de panells de porta d'entrada de PVC i alumini VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de portes d'entrada de PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Portes de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Vídeo de panells de porta d'entrada de PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.
Pressupost online de porta d'entrada de PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Colors i acabats

Blanc Gris Antracita Gris Plata Colors lacats carta RAL
Blanc *Gris Antracita *Gris Plata
Caoba Embero Nogal
Caoba Embero Nogal
Sapelli Verd Pi  
Sapelli Verd pi   Lacats carta RAL

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar