Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Kömmerling Eurofutur. La finestra Kömmerling dels teus somnis Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Kömmerling. Finestra de PVC Kömmerling, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Kömmerling, estalvia energia, estalvia diners.

Portes de PVC Veka Softline 70mm

Porta d'entrada de PVC Veka Softline 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Sistema practicable per a portes de carrer de nou disseny amb línies suaus i arestes arrodonides que s'adapta perfectament al gust i l'estètica dels nostres dies, tant per a obra nova com a renovació.

Els perfils de marc i fulla, gràcies a la seva gran resistència, alta estanqueïtat i fàcil elaboració permeten fabricar fulles de gran solidesa per a accés a habitatges.

El doble anell perimetral de juntes de EPDM/TPE-PCE col·locades sense interrupció en el marc i la fulla permeten aconseguir alts valors de permeabilitat a l'aire, estanqueïtat a l'aigua i resistència al vent.

El galze de la fulla permet la col·locació de panells de porta de fins a 42 mm d'espessor.

La porta de carrer VEKA, es distingeix per la seva gran estanqueïtat gràcies al conjunt de perfil de fulla, junta inferior i sabata d'alumini.

Aquest sistema de perfils ha estat dissenyat per permetre la seva utilització amb els panys normals o de seguretat existents al mercat.

El sistema Softline de portes de carrer és totalment compatible amb més de 400 perfils auxiliars VEKA per donar solució a tot tipus de tancament.

De disseny modern, alta resistència i bellesa, la porta de carrer VEKA embelleix l'entrada de la seva casa.

Catàleg de panells de porta d'entrada de PVC i alumini VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de portes d'entrada de PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Portes de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Vídeo de panells de porta d'entrada de PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.
Pressupost online de porta d'entrada de PVC VEKA Softline 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Colors i acabats

Blanc Gris Antracita Gris Plata Colors lacats carta RAL
Blanc *Gris Antracita *Gris Plata
Caoba Embero Nogal
Caoba Embero Nogal
Sapelli Verd Pi  
Sapelli Verd pi   Lacats carta RAL

Video de portes de PVC Veka Softline

Tancar reproductor

Descarregar el reproductor Flash per poder veure aquest video.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic
08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)
647 106 198
679 623 550
Pujar