Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Guardian Sun, Vidre Intel·ligent capa selectiva

Arriba Guardian Sun, la nova generació de vidre que gràcies a les prestacions avançades es convertirà en l'element imprescindible de les vostres portes i finestres.

Vidre intel-ligent Guardian Sun: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Us permet gaudir de:

  • Control solar intel·ligent.
  • Aïllament tèrmic reforçat.
  • Màxima transparència i lluminositat.
  • Aïllament acústic.*
  • Seguretat.*
* En combinació d'altres vidres llaminats.

Tant a l'hivern com a l'estiu, Guardian Sun us permetrà gaudir de la llum amb un estalvi important d'energia.

A més, si el combineu amb la nostra gamma de llaminats acústics, aconseguieu un aïllament addicional del soroll exterior de la vostra vivenda.

Una nova generació de vidres per a la llar

Guardian Sun és un producte de tecnologia avançada que garanteix una alta transmissió lluminosa, un excel·lent aïllament tèrmic (Valor U=1.0 W/m2K), i una eficaç protecció contra la radiacció solar (només es transmet un 42% de l'energia solar).

Incorporant Guardian Sun a les vostres finestres podreu obtenir un estalvi energètic imporant i contribuir a la reducció de les emissions de CO2 a l'atmosfera, protegint així el medi ambient. I tot això sense perdre la lluminositat i transparència dels vidres tradicionals.

Catàleg vidre intel-ligent Guardian Sun: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Guardian Sun compleix el Pla d'Acció per a l'Eficiència Energètica (PAEE+) de l'IDAE i per tant s'ajusta als requisits dels Plans Renove de les diferents Comunitats Autònomes.

Igualment, contribueix a obtenir la Certificació Energètica dels Edificis i compleix amb els termes establerts pel que fa a l'estalvi energètic del Codí Tècnic de l?edificació (CTE) i del Pla Estatal d'Habitatge i Rehabilitació.

Tecnologia transparent, confortable i econòmica

L'ús de Guardian Sun a les vostres portes i finestres us permetrà gaudir de la llum solar amb una agradable sensació de benestar durant tot l'any, sigui quina sigui la temperatura.

Un vidre que combina màxima transparència, control solar i aïllament tèrmic per estalviar fins a un 40% d'aire acondicionat a l'estiu i un 60% de calefacció a l'hivern.

Vidre intel-ligent Guardian Sun Estiu: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Vidre intel-ligent Guardian Sun Hivern: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar