CONFORTTA - Pressupost online de portes i finestres de PVC.
Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Novetats

CONFORTTA està d'estrena! Nova web adaptada a tots els dispositius.

CONFORTTA està d'estrena! Nova web adaptada a tots els dispositius.

30/04/2015

Som conscients de la importància dels nous formats, per aquesta raó hem adaptat la nostra web a les actuals plataformes. Ara ja pots veure perfectament la nostra gamma de productes i serveis en el teu ordinador, tablet o mòbil.

CONFORTTA present a la 55a Fira d'Artés

CONFORTTA present a la 55a Fira d'Artés

11/04/2015

Els pròxims dies 11 i 12 d'Abril de 2015 CONFORTTA serà present a la Fira d'Artés, enguany celebra la seva 55a edició. Us convidem a venir al nostre estand per conèixer les últimes novetats.

[Més informació]

Confortta us desitja un bon nadal i un feliç any nou

Confortta us desitja un bon nadal i un feliç any nou

19/12/2014

Després de l'èxit obtingut en nadals anteriors, enguany hem dissenyat un caganer retallable.
Us animem a seguir ampliant el vostre pessebre.

[Més informació]

Finestres de PVC CONFORTTA a Mas Padrós de Collsuspina.

Finestres de PVC CONFORTTA a Mas Padrós de Collsuspina.

31/05/2014

Mas Padrós és una masia centenària, situada a Collsuspina, a cavall de les comarques d'Osona i el Bages. Recentment ha estat restaurada i equipada com a allotjament rural

[Més informació]

CONFORTTA present a la 54a Fira d'Artés

CONFORTTA present a la 54a Fira d'Artés

25/04/2014

Els pròxims dies 26 i 27 d'Abril de 2014 CONFORTTA serà present a la Fira d'Artés, enguany celebra la seva 54a edició. Us convidem a venir al nostre estand per conèixer les últimes novetats.

[Més informació]

Us presentem el nou vídeo corporatiu de CONFORTTA

Us presentem el nou vídeo corporatiu de CONFORTTA

27/02/2014

Ja podeu visualitzar el nostre nou video corporatiu.

[Més informació]Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar