Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Totes les vivendes hauran de tenir un certificat d'eficiència energètica

Certificat eficiència energètica de les vivendes: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Els edificis de segona mà que es posin a lloguer o a la venda hauran de tenir a partir d'aquest 2013 una certificació energètica en compliment d'una nova normativa del govern espanyol que respon a una directiva europea. El certificat tindrà una vigència de deu anys i anirà acompanyat de recomanacions per fer més eficients els habitatges.

Els immobles de nova construcció ja tenen una classificació que diu si són més o menys ecoeficients, però, fins ara, amb els habitatges ja existents, no calia tenir aquesta informació. L'escala anirà de la A, per als menys contaminants, a la G, per als que més energia consumeixen.


El 60% dels edificis a Catalunya estan construïts abans del 1980, quan va entrar en vigor la primera normativa que obligava a posar un mínim aïllant a les façanes. Això vol dir que la majoria d'immobles són molt poc ecoeficients i que obtindrien la classificació energètica més baixa.

Per finançar aquestes rehabilitacions, els experts proposen una mena d'hipoteques "verdes", que s'amortitzarien a partir de les reduccions de la factura energètica.

Un habitatge d'uns vuitanta metres quadrats a Barcelona pot gastar de mitjana uns 1.500 euros anuals en energia: llum i gas. Aquesta factura es podria reduir més d'un 80% si s'hi fes una rehabilitació per convertir-lo en ecoeficient. Es reduiria la factura i també es reduirien més d'un 80% les emissions contaminants.

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar