Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Finestres de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm

Finestra PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC Kömmerling · aïllament tèrmic i acústic.

EuroFutur Elegance combina la tecnologia alemanya més avançada amb un disseny depurat de línies corbes que dóna un toc d'elegància a qualsevol ambient.

Aquest modern sistema incorpora cinc cambres d'aire aconseguint els millors nivells d'aïllament tèrmic i acústic. L'excepcional robustesa d'aquests perfils i el seu tancament perfectament hermètic protegeixen de qualsevol agressió externa.

EuroFutur Elegance és, a més, un sistema molt complet que permet la fabricació de finestres amb tot tipus de formes i colors, adaptant-se sense problemes a qualsevol estil arquitectònic.

Catàleg finestra PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de finestres de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Vídeo de finestra PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Colors i acabats

Azul Blanco Crema Granate Gris Antracita Gris Plata
*Azul *Blanco Crema *Granate *Gris Antracita *Gris Plata
Roble Montaña Roble Pantanoso Rojo Rosso Siena Sierra
*Roble Montaña *Roble Pantanoso *Rojo *Rosso Siena *Sierra
Caoba Embero Nogal Sapelli Verde Pino
Caoba Embero Nogal Sapelli Verde pino
Característiques dels vidres Climalit Guaridan

Vidre

Sense un bon vidre no existeix una bona finestra, és per això de la importància a l'hora de l'elecció del vidre per aconseguir una completa harmonia. Al cap i a la fi, és el benestar diari i el màxim estalvi energètic el que estem buscant.

Existeix una àmplia gamma de vidres, tant en doble vidre com en llaminat, per aconseguir el major aïllament tèrmic, acústic, control solar i seguretat segons les seves necessitats.

[Més informació]

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar