Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Kömmerling Eurofutur. La finestra Kömmerling dels teus somnis Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Kömmerling. Finestra de PVC Kömmerling, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Kömmerling, estalvia energia, estalvia diners.

Portes de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm

Porta d'entrada de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Amb el sistema EuroFutur Elegance també és possible la fabricació de portes d'entrada, d'obertura exterior o interior, amb el mateix disseny i acabat que les finestres.

Els perfils per a la fabricació de portes d'entrada van proveïts de reforços de gran inèrcia. A més, les cantonades estan reforçades amb esquadres soldables de PVC per millorar la resistència del bastidor i suportar millor els esforços als quals es veurà sotmesa la fulla de porta.

En la part inferior, l'habitual és la col·locació d'un llindar d'alumini que sobresurt una distància mínima de la cota de sòl, però que permet el tancament hermètic de la fulla de porta.

Les portes d'entrada poden personalitzar-se amb l'elecció de diversos elements de farcit, ferratges, tibadors, etc. Amb una fabricació i ferratges adequats, les portes realitzades amb el sistema EuroFutur Elegance són capaços d'oferir gran protecció contra el robatori.

Com a elements de farcit poden emprar-se els panells, que ofereixen nombroses possibilitats de dissenys, ja sigui amb o sense vidre. També poden utilitzar-se panells encadellats, plaques de PVC Kömmerling o altres classes de panells i vidres. L'espessor d'aquests elements de farcit pot arribar fins als 39 mm.

Catàleg de panells de porta d'entrada de PVC i alumini Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de portes d'entrada de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Portes de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Video de porta d'entrada de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Colors i acabats

Azul Blanco Crema Granate Gris Antracita Gris Plata
*Azul *Blanco Crema *Granate *Gris Antracita *Gris Plata
Roble Montaña Roble Pantanoso Rojo Rosso Siena Sierra
*Roble Montaña *Roble Pantanoso *Rojo *Rosso Siena *Sierra
Caoba Embero Nogal Sapelli Verde Pino
Caoba Embero Nogal Sapelli Verde pino

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic
08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)
647 106 198
679 623 550
Pujar