Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Portes de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm

Porta d'entrada de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Amb el sistema EuroFutur Elegance també és possible la fabricació de portes d'entrada, d'obertura exterior o interior, amb el mateix disseny i acabat que les finestres.

Els perfils per a la fabricació de portes d'entrada van proveïts de reforços de gran inèrcia. A més, les cantonades estan reforçades amb esquadres soldables de PVC per millorar la resistència del bastidor i suportar millor els esforços als quals es veurà sotmesa la fulla de porta.

En la part inferior, l'habitual és la col·locació d'un llindar d'alumini que sobresurt una distància mínima de la cota de sòl, però que permet el tancament hermètic de la fulla de porta.

Les portes d'entrada poden personalitzar-se amb l'elecció de diversos elements de farcit, ferratges, tibadors, etc. Amb una fabricació i ferratges adequats, les portes realitzades amb el sistema EuroFutur Elegance són capaços d'oferir gran protecció contra el robatori.

Com a elements de farcit poden emprar-se els panells, que ofereixen nombroses possibilitats de dissenys, ja sigui amb o sense vidre. També poden utilitzar-se panells encadellats, plaques de PVC Kömmerling o altres classes de panells i vidres. L'espessor d'aquests elements de farcit pot arribar fins als 39 mm.

Catàleg de panells de porta d'entrada de PVC i alumini Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Galeria fotogràfica de portes d'entrada de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Portes de PVC · aïllament tèrmic i acústic. Video de porta d'entrada de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Portes d'entrada de PVC · aïllament tèrmic i acústic.
Pressupost online de porta d'entrada de PVC Kömmerling Eurofutur Elegance 70mm: CONFORTTA - Finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Colors i acabats

Blanc Gris Antracita Gris Plata Colors lacats carta RAL
Blanc *Gris Antracita *Gris Plata
Caoba Embero Nogal
Caoba Embero Nogal
Sapelli Verd Pi  
Sapelli Verd pi   Lacats carta RAL

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar