Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

Cuidem del Medi Ambient

Cuidem del medi ambient: CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · aïllament tèrmic i acústic.

Kömmerling, capdavanter europeu en perfils de portes i finestres de PVC, ha adquirit un compromís ferm en la protecció del medi ambient. Amb aquesta decisió, es crea una nova forma de concebre el PVC. Noves formules més ecològiques i l’ús de la tecnologia més avançada converteixen a Kömmerling en la marca pionera a Europa en la protecció del medi ambient.

Per certificar aquest compromís, Kömmerling ha signat el conveni GreenLine®, una marca registrada que reconeix i garanteix l’excel·lent balanç ecològic dels productes amb aquest segell.

El concepte GreenLine es recolza en tres pilars bàsics:

1. L’estalvi d’energia, ja que, una fusteria ben concebuda, ben fabricada i ben instal·lada és un factor determinant per aconseguir un estalvi d’energia eficaç.

2. El reciclat de les retallades de producció, fins i tot dels antics bastidors de PVC. Això permet reduir l’energia necessària per a la producció de nou material i és una manera eficaç de controlar el material rebutjat.

3. Optimització dels components de la matèria primera. Sent més purs ens permeten garantir una durabilitat i un envelliment de les obres de tancaments sense cap tipus de degradació ni risc per a l’home.

Últimes publicacions

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar