Nou servei de càlcul de pressupostos on-line de Portes i finestres de PVC CONFORTTA: Confort térmic i acústic
Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. La finestra Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau dels teus somnis. Aconsegueixi una major tranquilitat per la seva llar gràcies a les finestres Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, el millor confort per a tu i els teus. Finestra de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, estalvia energia, estalvia diners. Les finestres de PVC Veka, Kömmerling, Cortizo, Schüco, Rehau, són fàcils de netejar i no requereixen un manteniment especial.

CONFORTTA col·labora amb la festa de Sant Antoni Abat de Sant Vicenç de Castellet

CONFORTTA col·labora amb la festa de Sant Antoni Abat de Sant Vicenç de Castellet

02/05/2015

8:00h Despertada amb coets.8:45h Passejada musical pel poble en motiu de la festa a càrrec dels grups musicals assistents i col·laboradors de la festa.9:00h A l'esplanada de la RENFE Concentració i esmorzar per participants i col·loaboradors de la festa.9:30h Coca i barreja per a tothom davant del monument al cavall.11:45h Repicada de campanes. Davant de l'esglèsia parroquial.

Benedicció de cavalls, cavalleries participants i tota classe d'animals.

A CONTINUACIÓ gran cercavila i els tres tombs pel centre de la població acompanyats per la banda i tambors amb Majjorettes del Triangle de Sants (barcelona) i la banda misericòrdia de Reus.

SEGUIDAMENT a l'esplanada del Pavelló Municipal prova d'exhibició d'enganxes de competició on-line. participants: Club d'Enganxes i Equitació de Catalunya, Club d'Enganxes de les Comarques de Girona i Club Promoció d'Enganxes del Vallès.18:00h A la Sala Cal Soler, Gran Ball de Sant Antoni amb el conjunt femení "Rimel".

CONFORTTA - Portes i finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic

08295 Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)

Tel. 647 106 198

Tel. 679 623 550

Segueixe'ns a:

Servei de Notícies RSS de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza els nostres videos al canal de Youtube de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Facebook de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns al Twitter de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Connecta't a l'Instagram de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueixe'ns a Thublr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Pintrest de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Visualitza la galeria de Flickr de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre Blog de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic. Segueix les últimes novetats al nostre diari de Wordpress de CONFORTTA - Finestres de PVC · Confort tèrmic i acústic.

Les nostres marques, garantia de qualitat:

VEKA perfils de qualitat en PVC Sistemes de PVC Veka Ferratges G-U BKS Ferco Ferratges WinkHaus Vidres intel·ligents Guradian Sun Vidres SGG Climalit Fixacions Whürt Motoritzacions i domòtica Somfy
Pujar